Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Alapítvány

Szeretetjárat 2019 Mindszent (tervezet)

A mindszenti közéletet érintő fórumon, fórumokon több probléma felvetést is volt szerencsém olvasni. Úgy gondolom, hogy a problémák felvetése és felszínre hozatala fontos, de nem elégséges. A problémák felvetése kellene, hogy életre keltse a cselekvést, a tervet, a létező és valós problémák megoldására. Egyfajta igényként merül fel, hogy az idős emberek, akik már koruknál, egészségi állapotuknál fogva akadályozva vannak a szentmisére való ellátogatásban, valami úton-módon mégis eljuthassanak templomba, részt vehessenek a szentmisén és az áldozáson.

Erre a problémára, szerénykedtem összeállítani egy elgondolást, ami természetesen változtatható, átírható, egyszóval ez csak egy alap lenne, ami formálható mindenki által, amíg ki nem alakul a végleges terv.

A mellékelt térképvázat mutatja a tervezett útvonalat, az "M" jelenti a megállókat, ahol a gépjárművek fel tudják venni az utasokat. A távolság 6 km, oda-vissza 12 km. Az igénytől és az önkéntes szállítók számától függően 2 járatot lehetne üzemeltetni. A járatok csak vasárnap reggelente indulnának. A szállítás ingyenes, a kezdő nap 2019. szeptember 15. és négy héten keresztül - azaz szeptember 22, szeptember 29., október 6. - kellene üzemelni próba jelleggel, hogy tovább tervezhetővé, vagy elvetendővé váljék az ötlet.
Házhoz szállítás nincs, mert az logisztikailag kivitelezhetetlen.

Az első járat időpontja: 2019. szeptember 15. vasárnap Hevesi Élelmiszerbolt parkoló 08:20
Igénytől függően a második járat: 2019. szeptember 15. vasárnap Hevesi Élelmiszerbolt parkoló 08:40
A járat útvonal hossza: 6 km
Menetidő: 15 perc
Megállók száma: 7
Útvonal:

terkep.jpg
 

 

 

 

 

 

 

Indulópont: Hevesi Élelmiszerbolt parkoló "M"
- Elege utca
- Észak utca (buszmegálló) "M"
- Móricz Zsigmond utca
- Mihási út
- Napkelet út "M"
- Szőlő utca
- Ady Endre utca "M"
- Szent István utca
- Budai Nagy Antal utca
- Szabadság utca "M"
- Horváth Gyula utca
- Tisza utca "M"
- Kossuth Lajos út - Templom "M"

Kérem azok jelentkezését, akik gépjárművükkel, önkéntesen, térítés nélkül részt kívánnak venni a terv megvalósításában, valamint várom a visszajelzéseket az igényekről, igénylők számáról.
Szeretném, ha ötleteitekkel, meglátásaitokkal, javaslataitokkal segítenétek a járattal kapcsolatos terv kidolgozását,életszerűvé tételét.
Javaslatokat, igényeket és minden egyéb észrevételt az ehm.alapitvany@gmail.com email címre, valamint a 30 871 4530 és a 30 871 4529 telefonszámon várunk.
Kérem osszátok minél több fórumon. Köszönöm.

 

Tisztelettel: ÉHM és a Városvédők

http://www.ehm.hu

 

 

 

 
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Október / 2020 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 23200
30 nap: 793
24 óra: 22